Партнерство RUEDA 99 SL і SMYTH зміцнилося за 14 років

28 мая 2020
Партнерство RUEDA 99 SL і SMYTH зміцнилося за 14 років

Компанія Enquadernacions Rueda 99 S.L була заснована півстоліття тому, в 1970 році  - тоді це був маленький родинний бізнес із реставрації старих книг. Ґрунтуючись від початку на унікальній майстерності свого засновника і власника Рафаеля Руеди, компанія з роками набувала дедалі вищої репутації, завдяки самовідданості, й зрештою виросла в одну з найстаріших і найміцніших друкарських компаній у Ґранульєс, маленькому містечку на околиці Барселони.

Enquadernacions Rueda 99 завжди відзначалася надійністю і відданістю своїй справі. Через багато років цінності компанії були передані наступному поколінню власників - доньці Рафаеля Монтсе і її чоловікові Антоніо, які упевнено повели родинний бізнес назустріч майбуттю. Маючи нині 4000 квадратних метрів виробничих площ, компанія здатна швидко й ефективно обробляти замовлення, Гарантуючи найвищий стандарт якості, досвіду й пунктуальності.

Слідом за успіхом першої автоматичної швейної машини Smyth F180 4D, установленої в 2006 році, Rueda зуміла нещодавно зміцнити довіру до себе, придбавши й інсталювавши автоматичну лінію брошурування і шиття Smyth UNIT, адресовану розмаїтим потребам процесу зшитих книжкових блоків, які випускає компанія.

Лінія складається з автоматичної машини для зшивання книжкового блоку SMYTH FF-280 нового покоління, з'єднаної з до 18 вертикальних секцій брошурування. Також лінія оснащена пристроєм COURIER,  який вирізняється цілком унікальною компактністю й адаптивністю.

Підґрунтям рішення Rueda інвестувати в інтегровану швейну лінію “COURIER” була потреба у високому ступені гнучкості.    Особлива конструкція дозволяє повною мірою використовувати високу продуктивність лінії брошурування там, де це необхідно. Це, в свою чергу, дозволяє автоматично подавати матеріали одночасно на швейну машину FF-280 4D, встановлену "в лінію", і на незалежну швейну машину SMYTH F180, - в такий спосіб подвоюючи продуктивність системи.

На ринку, де виробничі витрати мусять залишатися на мінімальному рівні, Smyth зуміла розробити лінію шиття з простим інтуїтивним процесом підготовки, який значно скорочує час програмування й налаштування, завдяки використаним у конструкції технологіям і програмного забезпечення нового покоління.

Ми дуже раді тому, що наш поважний і шанований клієнт зробив цей вибір, виявивши довіру, яка означає потенціал потужного росту в майбутньому.

smyth

Промислова автоматична лінія Smyth UNIT, слугує для ефективного випуску книг й складається з лінії для комплектування книжкових блоків з’єднаною стекерами та конвеєрами з машиною шиття книг.

Лінія підбору може комплектуватися необмеженою кількістю самонакладів для подачі зошитів, водночас має надзвичайно компактну конструкцію і займає невелику площу. Патентована технологія дозволяє працювати з зошитами форматом від 135 х 80 мм до 640 х 320 мм, подачею одного або двох зошитів з одного самонакладу в залежності від формату, при цьому має короткий час налаштування.

Конвеєрна система в залежності з’єдную машину підбору зошитів з ниткошвейною машиною для забезпечення послідовної та безперебійної подачі зошитів на шитво. В залежності від потреб від потреб друкарні, лінія може бути оснащена додатковою системою виводу підібраних блоків для забезпечення автономної роботи лінії підбору (наприклад: комплектування книжкових блоків для клейового скріплення).

Ниткошвейна машина забезпечує подачу зошитів з будь-якого паперу та типу. Для машини не має значення, зошит з правим чи лівим шлейфом або взагалі без шлейфу, навіть в межах одного книжкового блоку. Також можна впровадити систему відео контролю для ідентифікації зошитів по зображенню.

Лінія Smyth UNIT є флагманом широкого асортименту машин які виготовляє SMYTH для офсетних та цифрових друкарень.

Контакт: Олександр Дробаха, +38 (044) 490-9926, equipment@machouse.ua