1.00грн.
- Короткий опис
Призначений для визначення міцності різної упаковки, тари, пластикових і дерев'яних ящиків, бочок і т.д. Даний прилад використовується для випробувань упаковки під тиском, для досліджень зміни форми і стійкості при укладанні в штабель.
Загальна інформація:
- Автоматичний процес тестування під керуванням мікроконтролера
- 4 режими тестування:
- Деформація при певному навантаженні
- Навантаження при певній деформації
- Максимальне навантаження
- Штабелювання
- Цифровий дисплей відображає номер випробування, навантаження, деформацію і початкове навантаження
- Однофазний двигун постійного струму гарантує точності і стабільності швидкості випробування.
- Передбачено захист для безпечної роботи і випробувань:
- Захист від перевантаження
- Обмеження ходу траверси
- Оповіщення про помилки
- Легкий
- Оснащений мікропринтером для друку тестових даних
Стандарти:
Цей прилад відповідає різним національним та міжнародним стандартам: ISO 12048, ASTM D642, ASTM D4169, TAPPI T804, JIS Z0212, GB / T 16491, GB / T 4857,4
Галузь застосування:
- Деформація при певному навантаженні різного гофрокартону і упаковки зі стільниковою структурою.
- Навантаження при певній деформації різного гофрокартону і упаковки зі стільниковою структурою. Максимальне навантаження перевірка максимального навантаження різного гофрокартону і упаковки зі стільниковою структурою.
- Тест укладання в штабель (штабелювання) різного гофрокартону і упаковки зі стільниковою структурою.
- Пластикові бочки, пляшки випробування на стиснення пластикових бочок, пляшок
Технічні характеристики:
- Навантаження: 15кН, 45кН (Опція)
- Точність: ± 0.1% від показання сили
- Дозвіл по силі: 10 Н
- Дозвіл по деформації: 0,1 мм
- Швидкість випробування: 5 мм / хв, 10мм / хв, 12,7 мм / хв
- Простір для вимірювання: 1м (Д) x 1м (Ш) x 1,3 м (В)
- Живлення: 220В 50Гц
- Розмір: 1,2 (Д) x 1,5 м (Ш) x 2,3 м (В)
- Вага нетто: 800кг
Переглянуті продукти
MacHOUSE
04112, г. Киев, ул. Дегтярівська, 48, оф. 209
Тел.: +38 (044) 461-9175, 494-3810
Факс: +38 (044) 494-3820
e-mail: [email protected]